woensdag 4 november 2009

Jessica Mendels in 'Campinglife' @ Dutch Babes


Het langstlopende en meest succesvolle kampeerprogramma van Nederland, 'Campinglife', start vanaf zaterdag 17 oktober met een nieuw seizoen. Sander Janson en Dutch Babe Jessica Mendels reizen met de caravan ruim vierduizend kilometer kriskras door Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland en kamperen op de mooiste plekjes. Aldaar verkennen zij samen met andere kampeerders de omgeving en ondernemen bijzondere en soms zelfs spectaculaire activiteiten.

Zesentwintig weken lang laat het duo zien hoe mooi kamperen kan zijn en houden zij het vakantiegevoel bij de kijker tijdens de winter levend.

In de eerste aflevering reizen Sander en Jessica Mendels via de Route du Soleil af naar de Provence, in zuidoost Frankrijk. De natuur is hier op z’n mooist; met ruige bergen, woeste rivieren en oude stadjes die soms wel tegen de bergwand geplakt lijken.

Op de camping in Castellane ontmoeten ze een familie waarvan alle vier de gezinsleden bij het leger werken. In deze aflevering doet Sander aan aqua-rando in de Grand Canyon du Verdon en verkent Jessica Mendels in bikini het pittoreske, middeleeuwse dorpje Castellane.

Het RTL4 televisieprogramma Campinglife gaat op 17 oktober 2009 het negende seizoen in. Vacansoleil Camping Holidays, specialist en Europees marktleider in luxe kampeervakanties, is vanaf de start van de serie de drijvende kracht achter Campinglife.

Campinglife-presentatoren Sander Janson en Jessica Mendels reisden de afgelopen zomer met hun caravan door Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Samen met 29 gezinnen en stellen ondernamen ze weer bijzondere en spectaculaire activiteiten op en nabij de bezochte campings.

Nieuwe serie
De nieuwe serie van 26 Nederlandse Campinglife uitzendingen start op zaterdag 17 oktober 2009; de 26ste aflevering wordt uitgezonden op 10 april 2010.

Langst lopend
Met negen achtereenvolgende jaren is Campinglife het langstlopende en meest succesvolle kampeerprogramma op de Nederlandse televisie.

Inmiddels wordt het programma ook in België steeds populairder op VTM met een eigen Vlaamse versie en in Denemarken is vanaf dit seizoen een volledige serie opgenomen met een eigen Deense crew en presentatice in bikini. Vorig jaar waren op de Italiaanse en Poolse televisie ook Campinglife programma's te zien.

Zaterdagavond
Elke zaterdagavond is Campinglife in Nederland om 18.55 uur bij RTL 4 op de buis. Voor wie het gemist heeft, is er op zondagochtend om 9.40 uur een herhaling en bovendien is elke aflevering op internet via Campinglife.nl te zien.

Sander Janson en Jessica Mendels van Campinglife kunnen opgelucht ademhalen; hun caravan is gevonden.

De kampeerwagen stond na een vakantiebeurs één nachtje op het parkeerterrein van de Brabant Hallen. Toen de producer van Campinglife hem de volgende dag op kwam halen, was 'ie vertrokken.

Maar de caravan is 1,5 kilometer verderop gevonden! Een vrouw zag de wagen staan en tipte de politie. Waarschijnlijk waren de dieven van plan om de caravan later op te halen. Of ze hebben de luxe wagen gedumpt, omdat er logo's van Campinglife op staan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten