dinsdag 24 november 2009

Quinty Trustfull 'Ik kom bij je eten' Wakeboarden @ Dutch Babes


Verschillende RTL 4-gezichten zoals Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull en John Williams gaan deze zomer op bezoek bij Bekende Nederlanders thuis.

Maar ook gaan zij langs bij onbekende landgenoten die zich hiervoor op hebben gegeven. Deze week ging Dutch Babe Quinty Trustfull op bezoek bij een groep wakeboarders, die iedere dinsdag even met elkaar wakeboarden.

Wakeboarden is sinds 2003 een van de snelst groeiende watersporten. Een x-treme sport, te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Een wakeboarder wordt aan een lijn, soms door een boot, soms door een kabelbaan over het water getrokken.

Een wakeboard wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als waterski's, een kunststofkern met daaromheen glasvezel. Ze zijn te verkrijgen in allerlei vormen en maten of speciaal voor een bepaalde manier van rijden.

Een wetsuit of zwemkleding vervaardigd uit neopreen die je tegen extreme afkoeling beschermt, is ook geen overbodige luxe. Een bikini, badpak of zwembroek is tijdens het wakeboarden niet aan te bevelen. Voor de hippe wakeboarders zijn er ook sexy wakeboardbroeken en wakeboardshirts.

Tegenwoordig wordt er gelukkig ook steeds meer bescherming gedragen zoals een helm, een neckbrace, een zwemvest met body-protection en kniebescherming. Ook heel belangrijk is je handlebar, hetgeen je vasthoudt tijdens het boarden.

Quinty Trustfull kroop zelf ook even op de wakeboard, en sportief als ze is, sloeg ze uiteraard geen verkeerd figuur.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten