zaterdag 3 december 2011

Annette Gerritsen in Mag ik u Kussen? @ Dutch Babes


Annette Gerritsen in Mag ik u Kussen?


Drie markante mannen strijden  bij de AVRO om de kus van één verleidelijke vrouw, Annette Gerritsen, in het programma Mag ik u Kussen? In deze humoristische datingshow proberen drie comedians een bekende Nederlandse vrouw of Dutch babe met romantiek, poëzie, intelligentie en humor te verleiden.

Onder leiding van presentator Art Rooijakkers wordt de kijker aan het eind van de show getuige van een prachtige kus aan de winnaar.

De grenzen van het flirten worden definitief verlegd in deze verleidingsshow. Negen stijlvolle vrouwen zoals Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Annette Gerritsen bieden in Mag ik u Kussen? hoogst exclusief en eenmalig een kus van hun lippen. Het mannenleger dat om de kus strijdt, bestaat uit onder anderen Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Murth Mossel, Edo Brunner, en Roué Verveer. In elke aflevering zal ook een Belgische comedian zich mengen in de strijdt.

De AVRO zendt Mag ik u Kussen? met sexy schaatsster Annette Gerritsen uit op Nederland 3. Het format komt uit België, waar het de afgelopen drie seizoen een groot succes was bij de Vlaamse omroep VRT.


De Avro komt met een nieuw spelletje op Nederland 3: Mag Ik U Kussen? Drie markante mannen strijden om de kus van één verleidelijke bekende vrouw, Annette Gerritsen. Om de kus te verdienen, moeten ze haar overreden met romantiek, poëzie, intelligentie en humor. Art Rooijakkers presenteert Mag Ik U Kussen?, dat uit België is komen overwaaien en aldaar zeer succesvol is. “De combinatie van de lyriek en de grap maken Mag Ik U Kussen? heel leuk.”

Rooijakkers heeft inmiddels bijna alle opnames achter de rug en is enthousiast. “De humor is soms plat, maar de gedichtjes of liedjes compenseren dat weer. Je ziet gewoon drie mannen die alles uit de kast trekken om een mooie vrouw te versieren. Het is bijna alsof ze in een kroeg zitten en jagen”, vertelt hij.


De drie mannen die strijden om de gunst van de bekende vrouw Annette Gerritsen wisselen wekelijks, wel zit er altijd een Belg bij. “Ze zijn charmant en kunnen dingen zeggen die wij ons als Nederlanders niet kunnen veroorloven. Bovendien kennen ze het format”, aldus Rooijakkers. Onder andere Jandino Asporaat, Roué Verveer, Edo Brunner en Patrick Stoof jagen op een kus.

Voor Rooijakkers is Mag Ik U Kussen? een programma met een zeer bescheiden rol. “Af en toe neem ik de vrouw in bescherming als de mannen uit de bocht vliegen. Of ik spoor ze aan het beste beentje voor te zetten. Een bescheiden rol, maar dat vind ik niet erg. Het is echt een heel leuk format. En de studiosetting is voor mij nieuw, een mogelijkheid om me verder te ontwikkelen.”

In de eerste aflevering staat Katja Römer-Schuurman centraal, verderop komen onder andere Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko, Annette Gerritsen, Do(minique) van Hulst, Susan Smit en Viggo Waas nog voorbij.


Mag ik u kussen? is een van oorsprong Vlaamse intellectuele datingshow met Bart Peeters. Elsbeth Vernout schrijft de Kusgedichten voor de Nederlandse versie van het programma, gemaakt door de Avro. Ook schrijft ze de introductieteksten van de gasten op rijm.

Presentator van de Nederlandse versie is in handen van Art Rooijakkers.


Kusgedicht voor schaatster Annette Gerritsen op zondagavond 6 november:

Een kus is een workout

Is topsport voor monden

De bloeddruk wordt hoger

De hartslag versnelt

Ronde na ronde

Kom ik dichterbij

Mag ik u kussen?

Bent u van mij?


Humor, intelligentie en improvisatie in nieuwe verleidingsshow. Presentatie: Art Rooijakkers.


De Hoofse liefde herleeft en de grenzen van het flirten worden definitief verlegd in deze verleidingsshow. Acht stijlvolle vrouwen en een man in totaal: Victoria Koblenko, Do, Lauren Verster, Kim Feenstra, Annette Gerritsen, Susan Smit en Viggo Waas bieden in ‘Mag ik u Kussen’? hoogst exclusief en eenmalig een kus van hun lippen, hot.
Annette Gerritsen wordt op een voetstuk gezet door een leger van ridders. Onder anderen Jandino Asporaat, Martijn Koning, Murth Mossel, en Roué Verveer, strijden keihard om de kus.
In elke aflevering zal ook een Belgische comedian zich mengen in de strijd.


Eerder dit jaar werd in Vlaanderen al de definitief laatste aflevering van het succesvolle spelprogramma ‘Mag ik u kussen?’ uitgezonden. Deze maand al zullen verschillende komieken strijden om de kus van een BN’er.

Onder meer Annette Gerritsen, Jennifer Hoffman, Katja Schuurman en Victoria Koblenko laten zich verleiden tot het geven van een kus aan de winnaar. Onder de komieken die de bekende Nederlandse vrouw met romantiek, poëzie, intelligentie en humor proberen te verleiden zitten Edo Brunner, Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Murth Mossel en en Roué Verveer. Wekelijks zal bovendien een Belgische komiek aanschuiven om het panel te versterken.

Bij onze zuiderburen bleek het programma, dat sinds 9 maart 2009 drie seizoenen werd uitgezonden door de VRT, een groot succes. “Het format is sluimerend geniaal,” liet presentator Bart Peeters eerder dit jaar in de Vlaamse media weten. “We weten al twee seizoenen hoe sterk het is in zijn eenvoud, maar in dit derde seizoen heeft het zelfs ons, de makers van het programma, nog een paar keer enorm verrast. Het programma is nu helemaal doorgebroken bij het grote publiek, met een gemiddelde van 400.000 kijkers per week, wat voor Canvas behoorlijk fenomenaal is.”


Annette Gerritsen (Ilpendam, 11 oktober 1985) is een Nederlands schaatsster. Ze schaatst voor Team Liga.


Annette Gerritsen is een sprintster en behaalde haar beste prestaties op de 500 meter en 1000 meter. Op de 500 meter is ze in het bezit van het Nederlands record voor junioren met 38,57 en haar 1.16,14 was een wereldrecord voor junioren op de 1000 meter. Beide afstanden reed ze op 23 januari 2005 in Salt Lake City.
 Seizoen 2005-2006

Op 29 december 2005 wist Annette Gerritsen zich tijdens het Nederlands kampioenschap afstanden in Heerenveen op de 500 meter te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen 2006 in Turijn. Na de eerste omloop stond Gerritsen knap tweede achter Marianne Timmer en door in de tweede omloop in een nog snellere tijd wederom als tweede achter Timmer te eindigen stelde ze haar ticket naar Turijn veilig. Een dag later verzekerde Gerritsen zichzelf van een tweede startbewijs op de Spelen door achter Ireen Wüst en Marianne Timmer derde te worden op de 1000 meter. Ze bleef ruim een halve seconde voor op Paulien van Deutekom. Dit was belangrijk aangezien de genomineerde Barbara de Loor niet aanwezig was. Van Deutekom diende met haar vierde plaats in januari met De Loor te strijden om het laatste ticket; De Loor won die strijd.
 Seizoen 2006-2007

Tijdens de wereldbeker sprintwedstrijd op 28 januari 2007 in Thialf in Heerenveen won Annette Gerritsen voor het eerst in haar carrière de 500 meter. De overwinning had ze mede te danken aan een val van directe tegenstandster Jenny Wolf, die in de eerste bocht onderuit ging.


Het nieuwe seizoen begon goed voor Annette Gerritsen met de eerste plaats op de 500 meter bij de NK Afstanden in Heerenveen. Zij eindigde voor twee andere leden van de 'rode DSB-trein', Margot Boer en Marianne Timmer. Ook op de 1000 meter kwam Gerritsen op het podium. Hoewel haar tijd eerst ruim voldoende leek voor de eerste plaats, werd ze uiteindelijk tweede achter verrassend winnares Paulien van Deutekom. Gerritsen eindigde nog wel voor Ireen Wüst, die een voor haar doen wat teleurstellend weekend beleefde. Op haar laatste afstand in dit schaatsweekend, de 1500 meter, werd Gerritsen vijfde. Dit betekende dat zij ook op deze afstand wereldbekerwedstrijden mocht gaan rijden. Tijdens de world cup-wedstrijden reed ze op de tweede 500m in Calgary een dikke pr door heel dicht bij het Nederlandse record van Andrea Nuyt te komen: 37,63! Tijdens het NK Sprint 2008 viel ze op de eerste dag tijdens de 1000 meter waardoor ze werd uitgeschakeld voor de titel. Gerritsen reed de rit niet uit waardoor haar beschermde status voor kwalificatie op het WK Sprint onzeker werd. Een dag later bleek dat ze nog te veel last van haar nek ondervindt waardoor ze niet kon starten op de 500 meter. Aan het einde van het toernooi maakte de technisch directeur van de Topsport Commissie Langebaan (TCL) van de KNSB, Hans Gootjes, bekend dat Gerritsen was aangewezen voor WK Sprint-deelname op basis van haar eerste 500 meter die ze reed en haar prestaties in het huidige seizoen tot nu toe. Na de eerste dag op het WK stonden alleen de Duitse vrouwen Friesinger en Wolf voor haar. Landgenoten Timmer en Wüst stonden achter haar (4e en 5e). Uiteindelijk behield ze haar positie in het eindklassement. In de World Cups blijft Gerritsen goed en constant presteren. Door het wegvallen halverwege het seizoen van de Chinese Wang Beixing eindigt ze als tweede in het eindklassement van de wereldbeker, achter de oppermachtige Jenny Wolf. Voor het laatste toernooi van het jaar, de WK Afstanden, wist Gerritsen startbewijzen voor de 500 en, enigszins verrassend, ook de 1000 meter te bemachtigen, ten koste van haar teamgenote Marianne Timmer. Op beide afstanden presteerde ze naar behoren. Op de 500m werd ze derde. Ook op de 1000m haalde ze brons, achter de Duitse Anni Friesinger en de Canadese Kristina Groves.
Seizoen 2008-2009

Het seizoen begon voor Annette Gerritsen succesvol met een gouden plak op de 500 meter op het NK afstanden plus een zilveren plak op de 1000 meter. Het NK sprint werd echter een teleurstelling. Net als het vorige seizoen kon Gerritsen geen goede start maken op het NK Sprint. Al bij de eerste 500 meter werd ze na twee valse starts gediskwalificeerd. Hierdoor voelde Gerritsen zich gedwongen tot het rijden van één 500 meter en één 1000 meter in een fictief klassement in de top zes voor aanspraak op een ticket. Trainer Jac Orie wilde daarom dat Gerritsen de kans kreeg om twee 1000 meters te rijden, zodat ze evenveel kansen op plaatsing voor de world cup zo hebben als andere rijdsters. Op het WK Sprint in Moskou kwam ze op de eerste afstand, de 500 meter, ten val. Gerritsen kwam in de binnenbaan terecht, waarop de scheidsrechter besloot haar hiervoor te diskwalificeren.
 Seizoen 2009-2010

Het olympische seizoen van Annette Gerritsen begon met het NK Afstanden. Ondanks het verliezen van de sponsor DSB begon Gerritsen sterk en won de 500 meter, de 1000 meter en ook de 1500 meter.

Ook tijdens de World Cup wedstrijden die volgde bleef Annette Gerritsen haar vorm houden en kwam op de 500 meter driemaal op het podium. Ook op de 1000 meter kwam ze na een eerste moeizame weekend in Berlijn (6e plaats) op stoom en snelde ze naar twee 2e plaatsen in Heerenveen en Calgary. Alleen op de 1500 meter had Gerritsen nog moeite met de aansluiting te vinden. Toch wist zei zich bij de World Cup in Hamar ook hierop in de top 10 te komen.

Op het AKT wist Annette Gerritsen zich voor de 500 meter, de 1000 meter en de 1500 meter te plaatsen voor de Olympische Spelen in Vancouver. Gerritsen werd op de eerste dag 2e op de 1500 meter achter Ireen Wüst, waarna Gerritsen op de 500 meter de sterkste was. Op de 1000 meter kwam Gerritsen tot een 3e plaats.

Na de 2 vorige voor Gerritsen dramatische verlopen NK's in 2008 en 2009 was Gerritsen erop gebrand om op NK Sprint in 2010 de titel na zich toe te trekken. Ze begon het kampioenschap goed door de 500 en de 1000 meter naar zich toe te trekken. Op de 2e dag gingen beide afstanden nipt naar teamgenoot en grootste concurrent Margot Boer, maar Annette Gerritsen hield toch de leiding in klassement en verdiende daarmee haar eerste titel op een NK Sprint. Door deze overwinning was Gerritsen automatische geplaatst voor het WK Sprint in Obihiro, maar vanwege de voorbereiding op de Olympische Spelen verkoos Gerritsen een extra training.
 Olympische Winterspelen 2010

Tijdens de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver viel Annette Gerritsen op de 500 meter. Ze reed de rit uiteindelijk wel uit en liep geen blessures op. Twee dagen later won ze alsnog een zilveren plak op de 1000 meter, maar ze kwam 0.02 seconden te kort voor een gouden plak.
Seizoen 2010-2011

Voor aanvang van het seizoen maakte Gerritsen met Boer en Timmer de overstap naar Team Liga. Het was in eerste instantie onzeker of ze kon deelnemen aan het NK Afstanden 2011 vanwege haar hamstringblessure, maar op 1 november gaf Gerritsen aan nog teveel last te ondervinden van haar blessure en geen risico's wilde nemen. Op 7 december 2010 reed ze haar eerste wedstrijd: een 1000 meter in 1.19,15 waarbij Gerritsen aangaf op tijd fit te zijn voor het NK Sprint. Daarvoor plaatste ze zich als tweede en op het WK Sprint in Thialf werd ze beste Nederlandse met eveneens een tweede plek, achter Christine Nesbitt. Op het WK afstanden in Inzell werd ze 4e op de 500 m na een misslag in de tweede omloop.


Annette Gerritsen heeft dinsdag haar eerste trainingswedstrijd gereden sinds ze begin oktober geblesseerd raakte aan een hamstring.

De winnares van het olympisch zilver op de 1000 meter miste door de kwetsuur de start van het schaatsseizoen. Op 11 november stapte ze weer op het ijs, maar kreeg te maken met een terugslag.

Nu lijkt het herstel de goede kant op te gaan. Na een voorzichtige start - om de hamstring niet te veel te belasten - volbracht ze dinsdag in Heerenveen de kilometer in 1.19,15.


Marianne Timmer gaat bij Team Liga aan de slag als coach.

Timmer (36) beëindigde in december haar loopbaan als schaatsster en liet toen al weten een loopbaan als trainer te overwegen.

Ze volgde al de opleiding tot schaatscoach van de KNSB.

Timmer is in het nieuwe seizoen samen met Rutger Tijssen verantwoordelijk voor de coaching. Het duo volgt de naar Team Renate Groenewold vertrokken Peter Kolder op.

Eerder vandaag werd de overstap van Tijssen vanuit 1nP al bekendgemaakt.

Allroundsters

Team Liga maakte eveneens bekend dat schaatsster Anice Das is vastgelegd. Zij vormt met Annette Gerritsen en Margot Boer de sprintgroep.

Liga gaat ook met drie allroundsters werken. Linda de Vries, Lotte van Beek en Irene Schouten zijn hiervoor aangetrokken.

Floor van den Brandt blijft via een stageplaats voor Liga rijden.

Team Liga is pas vanaf 2010 actief in het schaatsen. Timmer, Annette Gerritsen en Boer waren destijds niet tevreden met de zakelijke voorwaarden bij hun oude ploeg Control en besloten in mei vorig jaar een eigen team op te richten.


De Ilpendamse schaatster Annette Gerritsen staat voor de wintereditie op de cover van het mannenblad FHM. "Nederlands leukste sexy schaatsdame en medaillemachine heeft zich door FHM's fotograaf Ed Buying een keer van een hele andere kant laten zien", aldus Sander Kersten van FHM.

Naast de gebruikelijke lingerie en bikini foto's is de meest opmerkelijke foto Annette Gerritsen die naakt in bad ligt, met haar schaatsen nog aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten