zaterdag 4 oktober 2008

Wytske Kenemans @ Dutch Babes

Wytske Ellen Kenemans (Amsterdam, 13 januari 1980) is een Nederlandse televisie- en radiopresentatrice.

Voordat ze bij de televisie begon, werkte Kenemans als stewardess, fotomodel en zangeres. Ze bracht één single uit (Stay with me), onder de artiestennaam Rapid Decompression. Op televisie presenteert ze belspelletjes op Net5 en SBS6 (Garito/Game On/Reset). In 2005 deed ze ook mee met het BNN-programma AVRO's Sterrenslag en was zij te gast bij Jensen waar ze onder andere vertelde over haar belspelletjes en haar fotoshoot voor het blad FHM.

Wytske is elke doordeweekse dag te horen als sidekick van DJ Jurgen in de ochtendshow Wakeupfresh op Fresh FM, en zo nu en dan was ze aanwezig tijdens het programma MiddenInDeNachtRick

In 2006 presenteerde Kenemans het programma "Chefs in Actie" op SBS 6 waarin drie koks in het buitenland strijden om de "Kitchens of the World Award" ook presenteerde zij het schatgraven in Zeeland voor "Pirates of the Caribbean". Sinds oktober 2006 presenteert ze het SBS-programma Snow Magazine. Ook heeft ze in november 2006 de presentatie van het programma De Sinterklaasmusical op zich genomen.

Begin 2007 wekelijks het SBS-programma "Nederlanders in Ontwikkeling" waarvoor zij naar Indonesië, Oeganda en Brazilië reisde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten