vrijdag 31 oktober 2008

Quinty Trustfull @ Dutch Babes


Quinty Trustfull heeft donderdagavond de Style Award gewonnen tijdens de Beau Monde Awards in het Amsterdamse Amstel Hotel. De presentatrice versloeg in deze categorie voetbalvrouwen Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit.

De Cover Girl Award ging naar de vier hoofdrolspeelsters van de televisieserie Voetbalvrouwen: Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Lone van Roosendaal en Sophie van Oers. Zij werden door lezers van maandblad Beau Monde verkozen boven Patty Brard en Angela van Hulten, die dit jaar eveneens de cover van de glossy sierden.

De Make Over Award en de Photography Award waren er voor respectievelijk Anita Witzier, die voor het blad was omgetoverd in een lookalike van Annie Lennox, en Gerard Joling.

Vorig jaar won Chantal Janzen de Style Award, de belangrijkste onderscheiding van het prijzengala, dat dit jaar voor de negende keer werd georganiseerd. Via de website van Beau Monde konden lezers hun stem laten gelden.

Quinty Trustfull is donderdagavond tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards verkozen tot stijlvolste glamourvrouw. Trustfull kreeg de meeste stemmen van de Beau Monde-lezers en liet Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit als concurrenten achter zich.

Verder vielen de actrices uit de RTL4-serie Voetbalvrouwen in de prijzen. Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Sophie van Oers en Lone van Roosendaal wonnen gezamenlijk de Covergirl Award. De cast van Voetbalvrouwen versloeg hiermee Patty Brard en Angela van Hulten.

Anita Witzier won dit jaar de make Over Award, voor haar geslaagde metamorfose als Annie Lennox.

Beau Monde reikte dit jaar voor het eerst de Glamour Photography Award uit, voor de beste glamourfotograaf van Nederland. Nick van Ormondt won deze prijs met een glamoureuze foto van Gerard Joling in zijn huis in Aalsmeer. De andere genomineerden waren Mike van den Toorn en Ron Tetteroo.

Het tijdschrift reikte de awards in de vorm van colliers voor het negende achtereenvolgende jaar uit in het Amstel Hotel in Amsterdam. De presentatie was in handen van Lieke van Lexmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten