maandag 1 december 2008

Yvon Jaspers @ Dutch Babes


Yvon Jaspers en De Leeuw winnaars Zilveren Televizier-Ster

Yvon Jaspers en Paul de Leeuw hebben vrijdagavond in Theater Carré een Zilveren Televizier-Ster in ontvangst genomen. Het is de tweede keer dat Jaspers de ster wint en voor Paul de Leeuw zelfs al de derde keer dat hij de prijs voor televisieman van het jaar wint. "Mag ik drie sterren ook inruilen voor één ring?" grapte hij nog. Maar aan het eind van de avond kreeg hij toch nog zijn zin. Zijn programma 'Mooi weer de Leeuw' won de Gouden Televizier Ring 2008.

Yvon Jaspers bedankte ontroerd haar man Pieter dat hij de beste vader ter wereld is voor hun beide kinderen Keesje en Tijl. Paul de Leeuw bedankt ook de mensen die iedere week hun wensen in sturen die zijn programma maken tot wat het is.

Yvon Jaspers is uitgeroepen tot tv-vrouw van het jaar. De KRO-presentatrice uit Boxtel kreeg vrijdagavond op het Televizier Gala uit handen van Patrick Lodiers de Zilveren Ster uitgereikt.

Het was de tweede keer dat Yvon Jaspers de eretitel kreeg toebedeeld. In 2006 werd de Boxtelse namelijk ook al verkozen tot tv-vrouw van het jaar.

Yvon Jaspers liet tijdens het gala in Theater Carré de Nuenense Sophie Hilbrand en tv-kanon Linda de Mol achter zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten